2023-05-03 31 views
❤️朋友極力推薦的日本食店,今日終於有機會試下了。店內播放輕快的音樂,日系裝修,大都是木製傢俬,配搭特式壁畫,為食客帶來舒適的環境。用QR code落單,快捷方便,又可以睇返自己叫左咩食物,唔會唔記得☺️雖然店舖不大,但食物種類繁多。我今次叫赤麵同埋小食。🌟🌟八不牛盛赤麵配日式辛辣湯,選用美國安格斯牛肉,平時蕎麥麵都係冷食多,今次試吓熱湯蕎麥麵,辛辣湯味道濃郁,不太辣,容易入口,麵質煙靭,安格斯牛肉口感不錯,配菜有櫻花蝦、腐皮、紫菜、日式魚片,仲有幾片🌸,賣相不錯。🌟🌟京都脆雞,分量十足,而且真係即叫即做,非常之熱辣辣,皮脆肉嫩,配埋特製芥末醬汁,食多幾件都唔覺油膩😋🌟🌟日本Tominaga神戶100%葡萄汁,入口清新,100%天然。

雖然店舖不大,但食物種類繁多。我今次叫赤麵同埋小食。

八不牛盛赤面

京都脆雞

日本Tominaga神戶100%葡萄汁

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch