我哋一行7人叫咗嗰晚市C餐(六位用),有兩男五女,夠食之餘仲可以拎走💁🏻‍♀️ 嗰餐包括咗🤔燒味拼盤 - 正常質素,但叉燒就好Un,唔好食😟意式炸蝦皇-係酒樓食到呢嗰質素算好好😝紅燒竹笙雞絲翅、翡翠炒龍蔓球、石窩生炆頭腩、濃湯花膠泡時蔬-正常質素,無特別好食秘製燒鵝皇- 有啲鹹焼汁元貝石窩飯-無乜味精美甜品-桂花糕,無乜味😟仲加咗嗰椒鹽豆腐都好食總括嚟講,$2000/7個人都有啲貴,但計埋環境嗰啲都加返少少分,可能因為上面攞酒,所以一嚟到就一嘢上哂菜,我問佢做乜咁快嘅😂 佢話樓上擺酒要8點前上哂😂 由於上面係大客,所以佢乜都好趕🤔 仲倒瀉咗我哋碗翅😅 仲要第一個反應唔係講對唔住,係埋怨我哋食客😂 不過對事不對人,其他staff都好好👍🏻
嗰餐包括咗🤔
燒味拼盤 - 正常質素,但叉燒就好Un,唔好食😟
意式炸蝦皇-係酒樓食到呢嗰質素算好好😝
秘製燒鵝皇- 有啲鹹
焼汁元貝石窩飯-無乜味
精美甜品-桂花糕,無乜味😟
仲加咗嗰椒鹽豆腐都好食