2021-07-28
放假同朋友放狗狗,順便喺蘇豪東呢頭搵野食,最後揀左呢間❤️————————————————————————熟悉既海旁,平日下奏無乜人,靜靜地幾舒服👍🏻————————————————————————牛油果紙米卷呢個普普通通,素食主義既話都係一個唔錯既選擇————————————————————————呢個係鮮蝦木瓜沙律🦐睇相都見到,一層一層絕無偷工減料,先食一個涼伴喺呢個夏日炎炎既日子真係最好不過👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————呢個係蟹肉奄列飯賣相普通,但奄列入面材料豐富,佢仲有茄汁或者工個辣辣地既汁可以點,瞬間就可以食哂啲白飯,就知佢幾咁好味啦🤤🤤————————————————————————超級好味串燒!豬牛雞一次過食哂🤤🤤🤤熱辣辣串燒加埋沙爹汁真係不得了,啲肉燒得啱啱好,仲有肉汁流出嚟,簡直係水準超班👏🏻👏🏻😭————————————————————————嘩~~~又係勁好食既羊架🔥睇佢兩個汁就知好味啦。羊架味道夠騷,配搭香草一齊燒出嚟效果一百分!佢仲有啲米粉可以點汁包菜食,解一解油膩又可以再食羊喇👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻—————————————————
————————————————————————
熟悉既海旁,平日下奏無乜人,靜靜地幾舒服👍🏻
牛油果紙米卷
呢個普普通通,素食主義既話都係一個唔錯既選擇
呢個係鮮蝦木瓜沙律🦐
呢個係蟹肉奄列飯
超級好味串燒!豬牛雞一次過食哂🤤🤤🤤
嘩~~~又係勁好食既羊架🔥
最後食泰國野點可以無芒果糯米飯呀🥴
佢呢個椰汁唔會太甜,芒果既甜度亦都啱啱好,我個人覺得佢係泰國芒果,真材實料,超級好味呀👍🏻
————————————————————————
嚟蘇豪東,呢間泰國野真心推介❤️❤️❤️