2024-11-17 891 views
臨時冇訂枱嚟食,門口裝修環境唔錯,高檔路線。廢事諗食乜,叫咗個set。油炸鬼配鴨肝醬,中規中矩,鴨肝同埋個油炸鬼配嚟食,個脆口感覺,鴨肝醬嘅味道,加埋少少橘子醬嘅啫喱配合得幾好。叉燒配鹹水角,呢個敗筆,叉燒係腍,但太多source 太Creamy痴牙太濃味.都食唔到啲肉味鹹水角個餡太淡,可能因為叉燒個醬太濃亦都唔夠熱。有個牛肋肉,肉味淋度都好好,都係唔夠熱,個Source就太濃太厚身但味道都OK有個有個斑腩件,件魚炸得好好嘅味道都唔錯,只係舊魚仲熱過啲source .食落去口感好怪。中間嗰幾條大涌都係凍嘅啲草青味勁突出蟹肉薏米炆冬瓜,成個味道其實好balance,蟹肉同埋嗰個冬瓜嘅調味做得唔錯,只係夠冬瓜應該要炆腍啲有個香菇香蔥拌麵,普普通通之後有個炭燒布甸,都係中規中矩如果呢個環境以上呢個咁樣嘅菜單組合,佢收六百幾蚊一位已經好fail,吏啲都唔值。
鹹水角個餡太淡,可能因為叉燒個醬太濃亦都唔夠熱。
有個香菇香蔥拌麵,普普通通
之後有個炭燒布甸,都係中規中矩
$700 (Dinner)