2024-08-27
同老公慶祝生日梗係要去「本場」烤肉放題店!🎊🎁佢位於旺角中心,交通方便,自己燒自己食可以盡享烤肉嘅樂趣!而且餐廳嘅佈置好和風,簡單得尼又靚🏮,成個環境都好有格調同好舒適🍷。我哋叫咗上品牛肩胛放題套餐。上品牛肩胛又嫩又肥美,配埋BBQ醬,已經好好味。再配埋炭烤肉嘅香味,真係食到停唔到口,忍唔住想要嚟多一份🤩🤤。食放題緊係一定要食到盡興,所以就試埋佢地嘅金錢展同牛胸腹。啲肉烤到微焦,食落去肉汁飽滿,老公都大讚好食!仲有牛肉嘅鮮嫩,係真正既人間美食👍🥳。佢哋嘅麻油燒蒜粒同炸芝士年糕都絕對係好推介😋。蒜粒香味濃厚,加埋麻油嘅香味,好好食!而芝士年糕則係外酥內軟👍🏻👍🏻最後仲食左章魚小丸子,小丸子燒得恰到好處,口感豐富,令人回味無窮🐙🤗。鐘意食烤肉嘅朋友,係本場一定可以搵到心頭好。舒適的環境加高品質而且價錢公道嘅烤肉,諗起都已經期待再去食🥰🎉。
炭烤肉嘅香味,真係食到停唔到口,忍唔住想要嚟多一份🤩🤤。