飲餐前酒聽得多 食Starter食到佢用威士忌漱口 我都係第一次試! 好特別嘅體驗牛骨髓 伴2shot 威士忌🥃一開頭仲以為威士忌一直都未上 直到差唔多食完個牛骨髓 職員就送上兩shot威士忌叫我地用威士忌沿住個骨髓咁倒入口 直接將兩都個口感混埋一齊 好特別又好刺激 特色卡邦尼意粉🍝呢個carbonara 好得意 係kind of fushion 菜嘅感覺 佢同一般做法唔同 唔用cream做base 佢混合中式食材 例如金華火腿同埋臘肉 個種咸香味同意粉又意外地夾 21天熟成厚切豬扒🐷醃製過程中係用蜜糖芥末🍯 話明厚切 真係好有誠意 一啲都唔馬虎 有成個手掌咁大咁厚 肉質都好鮮嫩 Homemade Tiramisu 食西餐最後一定要叫返個甜品收尾🍰 咁先夠完美 Tiramisu可能係因為自己整嘅原因 所以甜度比出面街食到嘅唔同 口感都有啲唔同 餐廳室內具備風格裝修 帶出懷舊小酒館的感覺 感覺同朋友黎小酌兩杯都非常舒服

牛骨髓 伴2shot 威士忌🥃

特色卡邦尼意粉🍝