2022-09-09 257 views
今日攞咗日假要返阿囡學校家長日,等時間做facial,悶悶地又咁啱想試下呢間麵店今日天氣麻麻時晴時雨,晏晝2點幾出門口冇雨,去到門口又落一陣,但好好彩去到見到門口得4,5個人排隊,排一轉應該會入到去咁就排下啦玩住電話等,排15分鐘就入到去,比我預期快好多,因為見人等親都要1,2個鐘第一次都有望過下食評知道只得3款麵買,入到去就叫胡椒豬骨濃湯底(其實好掙扎又想食海蝦濃湯)但得一個人食都試唔到咁多款味店鋪雖然細但都企企理理,等咗大概10分鐘左右麵到啦,麵質係彈牙嘅,牛肉係用火熗燒到半仲有小小紅再加黑椒同海鹽係好食嘅,但我本人可能平時比較食得清淡,覺得個湯底比較咸,所以我自己應該會試完呢次就算啦

但得一個人食都試唔到咁多款味

牙嘅,牛肉係用火熗燒到半仲有小小紅再加黑椒同海鹽

2022-08-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$80 (Tea)