餐廳位置比較隱蔽,見到多好評所以同朋友黎試試 店面唔算好大但用餐環境幾舒服,所有餐具都係不鏽鋼,檯面,餐具所有野都好乾淨 薯仔沙律係送既- 樸實既薯仔沙律,簡單既調味,都幾好味蟹籽沙律睇個碟唔係好大,但原來分量都好足,因為充滿沙律醬,所以裡面唔係空心的,係實的的。清爽夠喉既 芝麻醬豆腐豆腐下面有海藻墊底 涼拌八爪魚推介!有咬口但唔韌,清爽可口!唔太好八爪魚既朋友都like炸池魚 - 呢個係幾抵食,分量比想象多,有10條以上,炸得好香口,但要咬開苦個部分雞泡魚乾 - 係比較甜的,我唔係太好,但朋友鐘意雞皮 - 夠脆羊架 - 好厚肉燒賣 - 呢個我like,好多蜜糖,蘸住蜜糖食好好味 XD白鱔菠蘿 - 推介!菠蘿面頭既蜜糖燒到一層脆糖衣甘,好好食!唔係已經叫左太多既一定要食多串 蝦 - 調味好好,如果d肉質再實d就perfect!鰻魚飯 - 鰻魚同出面食既幾唔同,比較有咬口,唔係好淋個種令人有驚喜既小店!好多款串燒同小食都出色,尤其係菠蘿同八爪魚。另一樣讚既係通常呢d小店乾淨既程度都有限,但呢間真係乾淨。絕對會再有下次!
餐廳位置比較隱蔽,見到多好評所以同朋友黎試試

薯仔沙律
係送既
- 樸實既薯仔沙律,簡單既調味,都幾好味
蟹籽沙律
 芝麻醬豆腐
豆腐下面有海藻墊底
 涼拌八爪魚
推介!有咬口但唔韌,清爽可口!唔太好八爪魚既朋友都like
雞泡魚乾 - 係比較甜的,我唔係太好,但朋友鐘意
雞皮 - 夠脆
羊架 - 好厚肉
燒賣 - 呢個我like,好多蜜糖,蘸住蜜糖食好好味 XD
白鱔
 蝦 - 調味好好,如果d肉質再實d就perfect!
鰻魚飯 - 鰻魚同出面食既幾唔同,比較有咬口,唔係好淋個種