2023-02-02 81 views
煙三文魚忌廉芝士bagel $98泰式冬蔭班尼迪克蛋 $128南瓜海鮮濃湯配香烤酸種吐司 $138慢煮雞胸配白酒蒜香忌廉汁意大利粉 $108烤焗大啡菇配自家製香草青醬捲捲粉 $108Iced Mocha $54Iced Americano $44Iced White $48Espresso Tonic $61Burnt Cheesecake $55.我想講 佢地啲野好好食🥺難怪長期咁多客人個人覺得佢地貝果比酸種吐司出色 煙三文魚唔會太咸 成個組合好好食 佢bagel唔係好硬好難咬個種佢地慢煮雞胸真係做到嫩滑 意粉掛汁唔溜青醬捲捲粉可以咸多少少就prefect 捲捲粉口感好似腸粉😂南瓜海鮮湯好濃好creamy🥰.不過泰式冬蔭味唔係好食得出味🧐.朋友話Espresso Tonic好好飲 連唔飲啡既我都覺得佢地Mocha好飲 Americano有分fruity/nutty 朋友揀左Fruity 話唔似得出面得死酸 所以好飲👍🏻.仲試左佢地burnt cheesecake 佢流心位做得好好 但我講極都講唔出 佢好似一種咩野食既味!😫有無人可以解答到我😂
煙三文魚忌廉芝士bagel $98
泰式冬蔭班尼迪克蛋 $128