2023-12-06 1400 views
這是一間充滿熱情,活力及異國風情的餐廳,位置都好近地鐵站。餐廳侍應服務態度很親切,令用餐體驗大大提升😍意外發現佢哋識講廣東話👍👍店舖亦相當大和光猛,環境相當舒適😌食物方面:椰菜花薯仔咖喱$88細細碟好的骰,醬汁偏杰身同有少少辣。唔識辣既朋友可能會覺得有d辣,但用來夾烙餅/naan或炒飯都會好夾,好食😋印度烙餅$12/pc細細塊,軟硬適中,暖暖地上菜用黎夾咖喱一流😍熱杏仁奶$58呢個有少少唔抵,好細杯。而且同我想像中嘅杏仁奶好唔一樣,飲唔到杏仁味,入面有啲好細粒既米粒質地。奶味好重,適合鍾意飲奶嘅朋友👍總括都係一間唔錯嘅餐廳,值得一試👍#indianfood #eathealthy #vegetarian #happymeal #foodiemore

食物方面:
椰菜花薯仔咖喱$88

印度烙餅$12/pc
細細塊,軟硬適中,暖暖地上菜用黎夾咖喱一流😍

熱杏仁奶$58

總括都係一間唔錯嘅餐廳,值得一試👍
2023-11-01
Type of Meal