2024-09-20 36 views
今日同朋友去咗 BBQ King入到去環境比起平時嘅串燒店帶點新潮,我哋一坐低就 睇menu ,我哋叫咗一大碟串燒 ,包括 :大墨魚咀 鹽燒多春魚 牛肉串 肥牛 金菇串 阿拉伯羊肉串 雞軟骨兩串 雞腎兩串 仲有免治雞肉棒 再叫咗個川北炒粉絲! 見到廚房得一兩個職員,都預咗要啲時間燒㗎啦,呢段時間就欣賞下呢度嘅環境! 環境頗有氣氛,生啤仲買一送一添!因為7點幾客人都比較多,簡直係座無虛席!15分鐘後 ,我哋叫既串燒終於有啦!首先食大墨魚咀!入囗非常彈牙鮮甜 唔會太韌! 鹽燒多春魚,香脆唔會太腥唔會太鹹! 一份$48有6串,超級抵食?牛肉串好好食 搽咗浸似bbq醬嘅調味,都仲好食 ! 肥牛金菇串燒得啱啱好! 好有bbq風味! 阿拉伯羊肉串 完全冇騷味 ,肉亦都唔會太韌,好新鮮! 雞軟骨同雞腎都好好食,口感非常之好! 最後就講咗免治雞肉棒呀! 雞肉都成肉餅 ,再整成一條串燒! 食路去口感非常特別,內裏仲有啲脆卜卜嘅雞軟骨添!最後就食川北炒粉絲!超有鑊氣, 上枱仲係香噴噴熱辣辣! 粉絲唔會太淋唔會太乾! 炒得啱啱好! 配埋啲腸仔粒 ,更加豐富,埋單都只係337蚊! 真係好抵食呀!鐘意食串燒既大
今日同朋友去咗 BBQ King

15分鐘後 ,我哋叫既串燒終於有啦!

最後就食川北炒粉絲!超有鑊氣, 上枱仲係香噴噴熱辣辣! 粉絲唔會太淋唔會太乾! 炒得啱啱好! 配埋啲腸仔粒 ,更加豐富,埋單都只係337蚊! 真係好抵食呀!鐘意食串燒既大家,呢間都係唔錯既選擇!