做完野去港島搵食😮見到呢間排哂隊既日本拉麵店,盲中中咁就入左去,原本係打算叫普通野既,但坐低睇到menu有原隻龍蝦拉麵😱😱😱不行鳥!即轉陣!—中上價錢既餐廳緊係要講下環境,店不大,人手唔算多,接待及上菜有些少慢,大概20分鐘左右上菜,所有野都要問先比😮落單果位都黑黑地面,無咩服務可言,但都無話大不滿既,志在搵食~—極上原隻龍蝦玉子拉麵 $128大多數中上價錢拉麵都係可以選擇麵既軟硬,呢間都唔例外,小編揀左硬麵~一上檯🤤🤤🤤已經聞到好香濃濃蝦味!!即刻忍唔住飲左淡~個湯係超級鮮甜,蝦味激濃,湯麵不太油😱😱😱!!真係會飲唔停😂未食完已經比我飲哂D湯😂😂飲得出係真材實料!不過隻龍蝦就較為失色,肉質鞋口,不過呢個價錢都唔會有咩超靚龍蝦期望🤪玉子都煮得好靚!堅。流心~總括:麵質、湯底、配菜都可以比到好高分,隻龍蝦就算啦唔係重點😂不過就算扣左分都推介你地去試下~

極上原隻龍蝦玉子拉麵 $128
2019-02-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$128 (Dinner)