2024-10-27
😻煎軟心芝士餃(10只),芝士豬肉餃子非常好食,而且咬落去cheese爆曬出嚟, 味道非常好,而且佢個邊煎得好脆,食落去嘅口感都非常好食!😻元貝豬肉餃(大碗)大碗有10隻,所以我哋揀咗,佢個湯非常好飲,飲咗出嚟真材實料絕對冇加任何防腐劑或者味精,飲完亦都唔會口渴,鍾意嘅朋友都可以叫,元貝豬肉呢一個配搭非常好,而且好高級,每一隻水餃都有元貝,個香味非常突出,本身我個人非常鍾意食元貝,所以整體我都幾推介呢一個餃子!😻 四川涼皮,佢嘅口感非常得意,已經有人嘅口感鍾意食涼皮嘅朋友一定不能錯過,佢加咗花生碎辣椒油同埋香醋,成個口感或者味道上都非常有意思,我覺得都幾辣,所以我哋揀咗小辣,味道上到非常適合我哋!😻龍鳳蛋,半隻係白松露醬另外半隻黑松露醬,加埋流心蛋嘅口感非常好食,作為前菜亦都幾開胃,黑松露加雞蛋嘅味道非常match!😻山楂薏米水,喺餐廳自家製嘅飲品絕對冇加任何防腐劑,我哋就揀咗一杯凍嘅,$20,價錢上都非常抵飲啦,咁大杯,而且亦都有消暑嘅功效,食完餃子再飲返個薏米山楂水簡直就係非常配搭好!😻蜜棧雞翼,今日做得非常好食,而且好林,$20.3隻都唔算太貴,鍾意食雞翼嘅朋友不能夠錯過因為真係
😻蜜棧雞翼,今日做得非常好食,而且好林,$20.3隻都唔算太貴,鍾意食雞翼嘅朋友不能夠錯過因為真係做得非常入味!