2024-03-21 85 views
屯門嘅朋友 今次有福啦,俾我搵到呢一間《鋒哥廚房》 真係一絕,平靚正性價比極高!餐廳環境清新,絕對夠你舒服坐落去享受一頓美食之旅當然,點可以唔提佢嘅生炸雞髀薯條⬅️。 一個字 - 爆!雞髀比你想象中嘅香, 完全體會到咩嘢叫做外脆內軟, 超鍾意炸雞髀嘅外皮, 完全脆卜卜,真正做生炸雞髀最緊要嘅一定要係入邊依然保持多汁嫩滑,呢一度就完全做到啦,唔洗多力就可以將雞肉咬下來,佢哋香而唔膩,加上薯條,實在太難以抵擋!👍🏽除咗生炸雞髀薯條,點可以唔點杯熱奶茶⬅️!這一杯渾身散發出香氣的奶茶,奶味足夠,茶味又唔遜色,甜得剛剛好,口感香滑😋《鋒哥廚房》實在係一間值得收藏嘅港式茶餐廳,充滿溫馨感覺嘅茶餐廳。佢哋提供嘅食物質素高,用嘅材料都係最上等嘅, 睇到餐牌,見到佢哋嘅晚市都做得好出色,下次再過嚟試吓先