好似都有4-5年冇食過呢類型嘅石燒牛lu,今日興致勃勃去左荃灣食,7點幾去到都full full到,聽到其他人石燒緊d牛肉時發出嘅滋滋聲,個肚都開始打鼓😂✨牛側腹扒(300g) - 表面睇以為係熟左,切開裡面仲係好粉嫩架🤩 可以自己切成喜愛嘅厚度/size,幾多成熟都係自己話事,有得自己玩下又有得食,的確幾過癮😸 我幾鍾意呢個部位,唔會肥,而且又唔會韌,牛味亦好重🐂我地加錢要左個套餐set, 可以從飯、湯、沙律、薯條、汽水揀其中三樣~ 我揀左脆卜卜嘅薯條🍟、薯仔沙律🥗同湯🍲 薯條幾有驚喜,粗身得嚟好夠脆👍薯仔沙律都好足料,入面隱藏左蝦粒,一d都唔hea😍個同入口有原隻蜆,增添鮮味~✨牛県燒肉海膽丼 - 賣相夠晒吸睛,冇諗過專食牛牛嘅餐廳都有海膽,而且仲係咁新鮮,呢下真係值得加分💯仲有我大愛嘅三文魚籽,一咬爆汁🤤而燒牛肉夠薄切,勁易入口😚✨鹽燒牛舌芯 - 望落好厚切,口感爽口彈牙😝✨免治雞肉棒 - 入面有d雞軟骨,幾有咬口,撈埋滑蛋食好夾~

牛県燒肉海膽丼

✨鹽燒牛舌芯 - 望落好厚切,口感爽口彈牙😝

免治雞肉棒

免治雞肉棒