2023-03-03 138 views
第一次去,好差嘅體驗。中午專程早啲去,我哋三位,見入邊有幾張細枱冇人,但職員話冇位要等(ok,可能啲枱要留返俾有reservation的客人)。門口等左20分鐘,之後有十幾位直接walk in 冇Booking嘅客人問即時有冇位,個女職員就即刻話叫住佢哋話有,立即安排,唔使5分鐘就入晒有位坐,重坐埋原先話留返俾我哋哥張四人枱。問職員點解等咁耐都未安排俾我哋,個女職員突然發爛大聲話「你又唔係10幾個人,你夠人咪安排俾你囉」。態度差到咁,諗住開開心心餐飯,變咗乞食咁,如果同屋企人,或者情侶,又或者唔夠10個人,真係唔敢再嚟,恐怖嘅體驗。第一次去,好差嘅體驗

2023-03-03
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch