2018-06-18 848 views
收工仲要去買外賣養活我家老小嘅我,搵咗呢間食評不錯嘅粉麵茶餐廳,去到門面幾舊,入內茶餐廳格局,門口係個粉麵區,桌椅好窄,先去收銀落單,好在有枱無客,仲可以坐低等(門外利人路都好窄又人來人往)店員好忙,應該有張大order,見佢哋不停包外賣入紙箱!外賣普通膠袋同發泡膠碗!我加錢叫了湯另上!湯:另上嘅湯,坐咗半小時車都仲熱,加了青蔥花同芫茜,飲落鹹香幾濃味!牛什米($42)媽咪食魚蛋河($42)今日無晒魚片,所以只有魚蛋,潮式魚蛋彈牙有魚味,河粉幾滑,加上湯好味!店員豪爽唔廢話,我落單先記起叫湯另上,女店員即刻叫廚房改包裝,好快手!其他時間唔多說話!粉麵可以一試
店員好忙,應該有張大order,見佢哋不停包外賣入紙箱!

另上嘅湯
牛什米+魚蛋河
外賣普通膠袋同發泡膠碗!我加錢叫了湯另上!
牛什米($42)媽咪食

粉麵可以一試
2018-05-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$42 (Dinner)
另上嘅湯
牛什米+魚蛋河