2020-05-18 19 views
一坐低店員就送上滋潤嘅雪耳糖水比我地,甜度適中、卻10分滋潤,好特別嘅開胃方式。重慶火鍋點小得麻辣湯底,再加上鮮菌湯,有辣有唔辣任君選擇。飲品方面我哋叫咗洛神花茶,濃濃既花茶味道,又唔算太甜,火鍋飲品黎講算高質。食物方面,嗌左蝦滑、茶藍、苕粉、功夫萵筍、肥牛、豆皮、迷你燕餃、鴨血、貴妃蚌等主菜。特別一提蝦滑,十分彈牙又夠蝦味,值得一叫!另外,苕粉比較近似食開既厚薯粉,夠滑夠彈牙最重要係吸汁能力一流,必點!另外想提一提呢個香酥肉,上枱前已經炸好,無論直接食,還是再浸湯都非常好味,夠晒特色。最後甜品叫咗個紅糖糍粑,新鮮炸起、甜度適中、再配上芝麻香,食落10分舒適!
重慶火鍋點小得麻辣湯底,再加上鮮菌湯,有辣有唔辣任君選擇。