2021-02-16 61 views
假日咁啱嚟呢邊探朋友,見到有個商場仔就醫下肚先啦,行行吓已經聽到舖頭播緊日文歌😗😗有好熱血嘅感覺,睇完Menu都幾吸引就入咗嚟試吓啦💛❤️餐廳都係做街坊生意多價錢都好親民👍🏻👍🏻東京風炭燒雞扒地獄辛辣烏冬( $68 )🍲🍲呢一碗配料好豐富,有冬菇、日本版魚蛋、粟米、昆布、木耳、香蔥,其實就咁食配料已經好好味🍗🍗炭雞扒燒真係有啲炭香味,感覺就好似去咗日本啲家庭料理屋咁樣,地獄辛辣湯底都係幾辣下🌶有少少似韓式辛辣嘅感覺,啱晒我鍾意食辣嘅人滑蛋牛肉丼( $68)🍳🥓滑蛋牛肉份量好多,蓋滿晒個飯面,而且好難得見到滑蛋係真係做到半生熟嘅感覺,連埋牛肉su一聲就吞咗落肚🍚加少少七味粉好惹味啊,同埋份量真係幾多下,我地兩個share都食唔晒脆炸魷魚軟骨( $32 )🦑🦑比較特別少少平時都係見到炸雞軟骨多,魷魚軟骨第一次食,幾得意,又唔會炸到好乾,比起雞軟骨仲好食添牛肉/芝士可樂餅 ( $28兩件)🧀🧀可樂餅有驚喜,同喺日本食嘅味道係一模一樣,芝士爆曬漿😻😻熱辣辣咬落去外脆內軟好正,我當自己係日本掃街咁🤣