2016-01-19 1007 views
我自己本身係Vivienne Westwood 粉絲,所以我難得番香港又去到尖沙咀就諗住去朝聖。一入到去就話限時90分鐘,咁好la正常嘅~之後就因為肚餓即order個tea set $4xx+10% 咁好la~ 先上飲嘢,我叫咗特濃朱古力同今日之選(something like that)叫 Westminster。個朱古力其實唔夠濃,個westminister完全苦(加奶都係咁)衰過杯starbucks。Then 個tea set到,有專人介紹有咩咁la ~ 當中最唔滿意又失望就係佢個皇牌carrot cake。又硬又乾,完全feel唔到皇牌應有嘅水準。唉都食到一肚氣,之後問佢攞杯水又話頭先坐我地後面嘅人(強國)之所以有水係因為佢要食藥,最搞笑係明明見住佢叫d waiter裝水落個水樽到。但係咁是但la咪埋單走人囉。所以建議大家可以唔駛試個tea set係好睇唔好食。sorry唔知點解上傳唔到圖片