2019-03-02 1805 views
今日早上去完中學表演就好餓,但又忙到唔得閒食lunch,所以dinner就同好朋友食餐好既。朋友唔需要多,有幾個知心好友就夠☺️一直都好大壓力,只不過唔講人地永遠覺得你無野,人永遠唔會去認真了解另一個人,只係會憑外表就判斷左一個人的好與壞。完左sem,互相呻互相傾訴互相support真係好重要,咁先繼續能夠走落去💪🏾咁耐都唔知原來荔景有間咁高質既餐廳,一開始book左素食自助餐,去到見到好多肉,又沙嗲雞串又羊肉又漢堡,食落勁好味,以為中左伏,諗住算啦反正都幾好食,後黎同staff傾開偈再問既時候先知真係全部係素食黎,我同朋友即刻O左嘴😂真心整得好似肉lol👍🏾Staff仲好好臨走送左揀食雪糕比我地😍好正好食!有得揀室內暖笠笠,都有得揀室外露台寧靜又浪漫,最岩傾偈影相😆近住聖誕節有哂聖誕裝飾,真係好岩打卡聽講做到一月尾,要食就襯早😂堅抵食!

Staff仲好好臨走送左揀食雪糕比我地😍好正好食!

聽講做到一月尾,要食就襯早😂堅抵食!
2018-12-20
$150 (Dinner)