2022-11-09 82 views
的確 最初係俾呢間餐廳嘅門面吸引到 紫色嘅外牆 比較少見 睇清楚先知原來係一間食鐵板嘅地方Chiba位於旺角麥花臣球場附近 地舖 價錢適中 其中一款招牌菜係熱熔芝士鐵板牛柳 喺鐵板上面淋上香噴噴嘅芝士 所以決定今日去一試午餐時段並無呢款食物供應,不過可以選擇喺正常鐵板午餐上加上熱熔芝士 (另加$18) 另外午餐再奉上餐包, 餐湯, 甜品及一杯飲品,仲有飯, 意粉或薯菜供應 份量十足今日點咗一份ribeye steak, 五成熟, 兩塊大扒,再加上芝士, 然後再淋上洋蔥汁,其實真係有啲滯, 至於味道就一般 肉質唔算靭 但其實加咗芝士後 唔需要再配其他醬汁 感覺有啲over
精選肉眼扒
精選肉眼扒