2018-10-21 1298 views
lunch時間一行十人去咗名家,分別點了不同餐,當中侍應送餐到時只叫餐號,客人又點會記得自己叫幾號餐(客人只會記得叫咩野食),到我地要求問係咪先用語氣差既態度講出餐名。同事叫燴牛肉片(上枱好係人地食剩既),跟住就係叫咗個牛肋骨湯,由13:00等到13:35最終上枱後見全湯入面只有兩件細少牛肋骨,要求見經理。但經理遲遲唔到唯有自己出去搵,問點解只有兩件但收$103價錢只有兩件,經理仲理直氣壯回應公司係有規定牛肋骨渴只會有兩件一模一樣大細既牛肋骨,明白公司有指引,但經理既態度同表達令客人感覺好差。再詢問有沒有其他途徑反應意見,對方話自己已是經理,無其他途徑可反應了。不會再光顧

不會再光顧
牛肋骨湯
2018-10-18
Waiting Time
50 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch