2022-04-30 1949 views
期待已久嘅鐵板燒😋環境闊落,完全唔會覺得同人哋好接近 今日我就揀咗盛·鐵板二人前,其實見到佢有牛魔王嘅餐 我都想試,不過第一次食都係想食海鮮多啲😚所以就留返下次啦!不得不說佢嘅沙律汁好有驚喜,唔會搶走蔬菜原本嘅味道 亦都唔會太過酸 刺身就有姫鯛 依左木 春魚 堅魚 赤身不得不說赤身係第一名 第二名就係竪魚,係會有一種衝想單叫😍送嘅海鮮我就揀咗龍蝦🦞,加埋啲蟹膏簡直係難以抵擋,一定一定要試一次白鱈魚用咗佢哋舖頭嘅香草牛油🧈一放上碟即刻聞到香味,即使平時唔鍾意食牛油你都一定唔會覺得油膩佢可以選擇一份薄切一份厚切牛肉,一次過可以食晒兩種味道,廚師拿捏生熟程度好好👍🏻最後嘅雪糕同埋焦糖麵包真係一個好好嘅結束甜品🍮全餐飯都真係好飽🤣
期待已久嘅鐵板燒😋
環境闊落,完全唔會覺得同人哋好接近
刺身就有姫鯛 依左木 春魚 堅魚 赤身
不得不說赤身係第一名 第二名就係竪魚,係會有一種衝想單叫😍
最後嘅雪糕同埋焦糖麵包真係一個好好嘅結束甜品🍮
全餐飯都真係好飽🤣