2013-10-21 98 views
禽日第一次光顧, 估唔倒我架第一次食評比咗佢..同意之前有位食家後悔無睇comment就中入去..唉晚上差不多9點到達, 唔洗等位, 打開menu, 無咩選擇, 但反正已坐底就試一下吧, 叫了:火車頭河粉 - $68 (無河粉, 改了金邊粉)番茄牛腩河粉 - $52 (同上)牛油雞翼2隻 - $28首先黎架係番茄牛腩金邊粉, 個湯係鮮紅色, 杰到不得了, 味道好似茄汁加少少水, 牛腩其實並不是牛腩, 係用牛肋條當牛腩, 真係未食過咁難食架番茄湯底..唔掂之後黎個火車頭金邊粉, 生牛肉黎到已熟哂, 而其他料都係好少同味道一般, 收費$68, 真係有少少難譜..不過最難譜係個牛油雞翼, 一上枱心諗..唔係化, 兩隻小形雞中翼夠膽收$28?? 仲要係無牛油味, 唉..由於個番茄湯實在太杰, 所以叫個女侍應比碗湯我, 個女侍應態度真係好差, 碗湯黎到問我洗唔洗幫我倒, 我話好, 點知佢倒咗d 落我條褲度, 我老公話佢唔小心, 佢話佢已經有用手幫我擋住, 依家佢仲"碌"到隻手, 跟住佢同我講, 你應該無事啦係ma..講真, 好彩只係比d湯彈到少少落條褲, 但佢d態度真係差到無人有, 我老公再話多

火車頭河粉 - $68 (無河粉, 改了金邊粉)
番茄牛腩河粉 - $52 (同上)
牛油雞翼2隻 - $28

由於個番茄湯實在太杰, 所以叫個女侍應比碗湯我, 個女侍應態度真係好差, 碗湯黎到問我洗唔洗幫我倒, 我話好, 點知佢倒咗d 落我條褲度, 我老公話佢唔小心, 佢話佢已經有用手幫我擋住, 依家佢仲"碌"到隻手, 跟住佢同我講, 你應該無事啦係ma..講真, 好彩只係比d湯彈到少少落條褲, 但佢d態度真係差到無人有, 我老公再話多佢幾句, 佢即刻講..咁對唔住lor (提高把聲)..跟住走開, 個一刻我哋真係好嬲, 真係想走人..

都唔明點解依家仲有d咁架人, 個樣30歲左右, 少少曲髮, 扎馬尾, 真係估唔倒佢會咁樣對客人..

所有奉勸大家, 如果想食難食架野, 仲想受氣架話, 就去試下啦...

兩人食了$148..真係不知所謂
2013-10-20
$74 (Dinner)