2024-08-09 626 views
荃灣廣場出黎成條食街, 搵左間食車仔麵醫肚, 見到門口好大個牌, 秘製牛腩 招牌豬手 重現40年老味道好似好專咁同埋望落裝潢好光猛又乾淨😎幫襯下先😛用QR code 落單, 上菜速度好快💫經典八寶嗱喳麵(油麵)玻璃辣魷魚, 魚蛋, 大腸, 蘿蔔, 豬皮, 豬紅, 冬菇, 時菜魷魚香辣又爽彈, 蘿蔔甜淋無渣, 冬菇, 豬皮, 魚蛋, 大腸, 生菜夠哂入味, 麵條柔韌度煮得剛好, 每條掛上腩汁, 口感豐富, 好有滿足感🥰💫兩餸黑蒜油撈麵 (香滷雞翼, 辣沙嗲魚蛋)黑蒜味非常濃郁, 麵條經過撈拌後, 掛上大量的黑蒜油, 好滋味, 雞翼肉質鮮嫩, 滷到非常入味, 魚蛋帶有丁點辣味, 咬落嚼勁彈牙👍🥤鮮豆漿 🥤凍檸茶 - 夠凍又解渴 對於間唔中就有鋪車仔麵癮嘅我非常止到癮😁
荃灣廣場出黎成條食街, 搵左間食車仔麵醫肚,
見到門口好大個牌,
秘製牛腩 招牌豬手 重現40年老味道
好似好專咁
同埋望落裝潢好光猛又乾淨😎
幫襯下先😛

用QR code 落單, 上菜速度好快

💫經典八寶嗱喳麵(油麵)

💫兩餸黑蒜油撈麵 (香滷雞翼, 辣沙嗲魚蛋)

🥤鮮豆漿 🥤凍檸茶 - 夠凍又解渴

對於間唔中就有鋪車仔麵癮嘅我非常止到癮😁