2021-08-02
之前試過雪山冰室嘅姊妹店港口味冰室同副線食物非常出色嘅蘇山雞飯😚❤️今次就嚟到深水埗分店食個晚餐😋食物同樣好有特式🤩🤩當日6點去到竟然仲有下午茶餐食🥰🥰-🔸芝士焗波士頓龍蝦海鮮飯 $79嘩大大隻龍蝦🦞成個飯氣勢大增🔥龍蝦啖啖肉 好爽甜🤤除咗龍蝦之外 仲有好多海鮮好足料🤫🤫仲同龍蝦一樣咁鮮甜🤩加上焗溶咗嘅芝士🙆🏽♀️食到lamlam俐👅🔸榛子醬西多士 $30平時食開嘅西多通常都係花生醬🥜餡 榛子真係第一次食🌰建議可以落少啲糖醬🙈因為榛子醬都甜甜地😚同埋味道會出啲😎😎🔸炸魚薯條 $35同我想像中有啲出入🤣🤣本身以為係炸魚薯條係好似炸魚手指條咁🤣點知原來係炸魚同薯條😂😂炸魚啲魚肉都幾多🤤唔係得層厚炸粉👍🏼👍🏼不過好似 咗少少🤏🏼 而薯條炸得啱啱好 好鬆化 即叫即炸 個人覺得兩樣都點千島醬好味啲🙈🙆🏽♀️🔸黑蒜田園炒時蔬 $45炒得好有walk氣🤫🤫仲有幾款菜可以揀🥦🥬🔹港式茶走紅豆冰 $25🔹凍檸水 $19
🔸芝士焗波士頓龍蝦海鮮飯 $79
🔸榛子醬西多士 $30