2024-04-16 50 views
媽咪同我都鐘意日式料理,帶埋媽咪一齊去試吓一直好想食嘅古今二🤩銅鑼灣分店喺D 2出口右邊行少少就到的逸園,好方便👍🏻店舖充滿木系和風氣式,令鐘意日本嘅我地好愉悅😆 店鋪好衞生乾淨,店員禮貌。👍🏻🥘大板自家製炸雞(6件)第一樣上枱!熱辣辣!炸雞香脆肉滑,非常juice😋肉內亦非常入味,美味🤤加上個醬,係日本嘅味道!🍡黑豚豬頸肉串燒賣相好整齊靚仔,有精緻感!咬下肉實淨彈牙!味道微咸!🍡鹿兒島豚肉露筍豚肉簿簿包住BB露筍,味道微咸而清新!🍣辣妹(辣味吞拿魚、芝士、炸蝦)🍣搖滾樂(鰻魚、牛油果、芝士、炸蝦)兩款創意卷物同碟上,有擺碟,色彩繽紛,-睇已經食慾大增❤️辣妹上辣味吞拿魚比例同飯係1:1,飯卷內包著芝士同炸蝦,嘩!味蕾充滿不同的美味享受❤️搖滾樂上有鰻魚、牛油果,飯卷包著芝士同炸蝦,肉肉的內容令胃部非常滿足👍🏻太開心的假日午餐🤩期待下次試吓其他分店

銅鑼灣分店喺D 2出口右邊行少少就到的逸園,好方便👍🏻

🥘大板自家製炸雞(6件)

🍡黑豚豬頸肉串燒
賣相好整齊靚仔,有精緻感!咬下肉實淨彈牙!味道微咸!

🍡鹿兒島豚肉露筍
豚肉簿簿包住BB露筍,味道微咸而清新!

🍣辣妹(辣味吞拿魚、芝士、炸蝦)
🍣搖滾樂(鰻魚、牛油果、芝士、炸蝦)
兩款創意卷物同碟上,有擺碟,色彩繽紛,-睇已經食慾大增❤️

太開心的假日午餐🤩期待下次試吓其他分店

2024-04-13