2023-03-15 67 views
餐廳裝修簡潔,除左幾張圓枱,仲有卡位,坐得舒服;枱上面有D小盆栽,好精緻。一坐低,老闆娘就親自問我哋接受辣既程度,佢話呢度既辣度比出面辣兩倍,而麻同辣都可以自己揀,介紹得好清楚。餐牌主打食麻辣,分別有涼拌菜、霸氣辣子系列、重慶水煮系列、津味雞煲系列,仲有D唔辣既特色小炒、家常菜等,選擇頗多。我哋分別叫左3樣野,份量大,好抵食:涼拌粉皮:粉皮滑溜彈牙,配埋切粒蒜頭、蔥花、芽菜,冰涼味道,簡直一流。酸菜魚:酸菜味道鹹酸適中,令胃口大開。鯇魚肉新鮮嫩滑,配料有海帶、蒜頭、芫茜、蔥花、底部仲有好多吸滿汁既芽菜,我哋連湯都飲晒。清炒土豆絲:清爽帶麻油香味、炒得乾身不糊化、刀功好,切得平均。總結,食材新鮮,即叫即整,估唔到喺香港都食到咁正宗既川菜👍

我哋分別叫左3樣野,份量大,好抵食:

總結,食材新鮮,即叫即整,估唔到喺香港都食到咁正宗既川菜👍

Type of Meal
Dinner