2022-07-18 53 views
以前食lunch成日都會尼食,好耐冇尼,行開旺角又諗唔到食咩,所以同朋友上左尼食三文魚加洲卷有朋友好鍾意食d乜卷乜卷,食日本野每之都要叫卷有6件,size唔算大,所以唔會食完就食唔落其他,沙律醬好似多左d照燒魷魚筒e個一定要叫,開頭驚佢會好韌,但尼到嘅時候就已經覺得好香,賣相都好好,份量又大,最重要係唔韌,好易咬開燒雞軟骨我地燒同炸嘅雞軟骨都有叫我地比較鍾意燒嘅多d,雖然燒嘅望落比較油,但佢比較香,惹味d炸雞軟骨,炸嘅反而冇燒嘅咁惹味,好似冇d炸過龍,檸檬建議唔落,雖然我地落少少,但都搶左原本雞軟骨個味雜錦天婦羅炸蝦3條,炸蝦永遠都係最多人爭住食e個天婦羅炸粉唔會太多,記住快d食,如果唔係就唔脆雜錦刺身有海膽,三文魚腩,吞拿魚,油甘魚件件都好肥美,入口半溶

三文魚加洲卷
有朋友好鍾意食d乜卷乜卷,食日本野每之都要叫

照燒魷魚筒
最重要係唔韌,好易咬開

燒雞軟骨
我地燒同炸嘅雞軟骨都有叫

雜錦天婦羅
炸蝦3條,炸蝦永遠都係最多人爭住食
e個天婦羅炸粉唔會太多,記住快d食,如果唔係就唔脆

雜錦刺身
有海膽,三文魚腩,吞拿魚,油甘魚
件件都好肥美,入口半溶