2019-03-08 36 views
第一次到訪,環境舒適。刺身好新鮮喔魚皮沙律,好得意,無諗過可以用炸魚皮整沙律,魚皮好香脆。沙律就係普通沙律菜。 今日order左好多鰻魚產品,有鰻魚天婦羅同埋鰻魚蒸年糕,用天婦羅方式整鰻魚都幾好食,唔會太肥太油鰻魚蒸年糕都幾特別,我本身鐘意食年糕,雖然少左鰻魚味,但湯汁豐富,夾埋一齊食好好味,年糕口感煙韌,值得一讚。 食鰻魚宴點可以錯過鰻魚飯,有兩大舊鰻魚,好香口,鰻魚肥美,好好食喔但飯既口感相對失色。 食完仲有個飯後甜品,海鰻玉子蛋糕,係有薑味既海綿玉子蛋糕,好有創意。 另外,員工服務態度友善殷勤。整體來說,值得大家一試。
第一次到訪,環境舒適。刺身好新鮮喔