2018-07-11 99 views
今日與朋友相约於淘大商場,一間比較徧遠的餐廳食晚飯,到店時客人尚小,很快就安排入坐卡位,感覺很寬敞,環境氣氛很像台灣食店, 打開menu發現甜品嘅一頁非常吸引, 決定點夏野莓巧克力親親, 另外再點了一杯冰鴛鴦珍珠奶茶及煙火腿番茄比薩, pizza嘅皮又薄又香非常爽口, 冰鴛鴦珍珠奶茶放入了兩款不同的珍珠,感覺很特別, 最後令人最吸引嘅甜品由店員送到我們的眼前, 甜品的外表被一陣濃厚嘅棉花包圍,由中間打開棉花,發現入面有很多士多啤梨汁,底下放滿朱古力醬,再配上一個士多啤梨軟雪糕,真係食到不停口,非常感動。而且店員亦非常细心,不停收拾餐具,相信有機會會再去。
而且店員亦非常细心,不停收拾餐具,相信有機會會再去。
冰鴛鴦珍珠奶茶,野莓巧克力親親,煙火腿蕃茄比薩
2018-06-22
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
冰鴛鴦珍珠奶茶,野莓巧克力親親,煙火腿蕃茄比薩
  • 野莓巧克力親親