花火和食📍:紅磡崇安街23號環海東岸商場1樓17號舖🚗:土瓜灣地鐵D2出口 步行8分鐘📞:+852 6365-0935💲:~HKD100/head for dinnerFood quality✔️:紫宇可樂餅、燒明太子芝士豆腐、芝士年糕、蟹蓋海膽醬黃金燒👌🏼:蒲燒饅魚箱飯總結:👍🏼良心嘅日式和風小店💛💛 走動漫風👍🏼性價比高 嘢食又好食 比起叫定食 我覺得小食抵食啲 值得叫 全部炸物都炸得香脆而層炸衣又恰到好處👍🏼明太子豆腐係必食 明太子陣味好出😋👍🏼出菜極快 而且咁多樣菜係熱辣辣而唔係凍冰冰嘅 但利申去食當晚 客人唔多👍🏼黃店但幫襯嘅人唔多 好食嘅黃店都需要大家要多啲幫手撐落去🤘🏼👍🏼環境充滿動漫原素 適合喜愛日本文化嘅朋友👍🏼除咗嗰黃金燒 其餘份量都好足夠😆👎🏼嘢食當然唔係驚為天人咁好食 主要做街訪生意而所在嘅廣場人煙稀少 食嘅嘢唔係好卡able都唔係話好驚喜 都係普通日式料理 但認真呢個價錢有天九翅你食都十成十都係假 所以話好食得嚟又抵食 收貨😜
花火和食
📍:紅磡崇安街23號環海東岸商場1樓17號舖