2016-07-09 652 views
今日黎到葵芳行街,葵涌廣場,新都會依然係大眾愛到既地方。買完衫,睇完精品,黎到葵涌廣場地下,打算食返個下午茶呢間孖寶車仔麵 人流好多幸好座位都多的服務員姐姐很快就幫我找了兩個位置看完餐牌後,決定叫了一碗車仔麵,兩隻雞脾,麻吉燒來試試3餸既車仔麵 選了蘿蔔,五香肉丁,雞翼蘿蔔炆得好林好入味,沒有渣,做得好好五香肉丁 味道都是五香肉丁的味,但份量都比得多,大大粒的五香肉丁,相信都有5至6粒。五香肉丁味道好濃 令成個麵既湯底都有dd五香肉丁味,令湯底都更香濃雞翼 甜甜的 肉都很林 炆得好入味 完全會令人愈食愈想食下次再來 我一定要叫一份雞翼食 麻吉燒可以選配醬汁或配湯我選了配醬汁醬汁甜甜的 幾得意麻吉燒感覺就是食緊甜甜的芝士魚丸咁入面有超多芝士架 芝士迷一定要黎試下口感幾q彈。。芝士味濃 的確唔錯最後2隻雞脾黎到啦醃得好入味 甜甜又帶點咸既汁 令雞脾啖啖咬下都有濃濃既醬汁味雞肉又嫩滑 有肉汁大啖大啖咬落去感覺好爽呢間餐廳值得讚揚既係 佢會係雞脾碟邊放上一隻手套,比大家可以戴上手套 手持雞脾大啖大啖咁咬 又唔洗怕整污自己既手 整體用餐感覺係。。快靚正
呢間孖寶車仔麵 人流好多幸好座位都多的
服務員姐姐很快就幫我找了兩個位置
看完餐牌後,決定叫了一碗車仔麵,兩隻雞脾,麻吉燒來試試
車仔麵
3餸既車仔麵 選了蘿蔔,五香肉丁,雞翼
蘿蔔炆得好林好入味,沒有渣,做得好好
雞翼 甜甜的 肉都很林 炆得好入味 完全會令人愈食愈想食
下次再來 我一定要叫一份雞翼食
麻吉燒可以選配醬汁或配湯
我選了配醬汁
醬汁甜甜的 幾得意
麻吉燒感覺就是食緊甜甜的芝士魚丸咁
入面有超多芝士架 芝士迷一定要黎試下
口感幾q彈。。芝士味濃 的確唔錯
最後2隻雞脾黎到啦
雞肉又嫩滑 有肉汁
大啖大啖咬落去感覺好爽
雞脾

整體用餐感覺係。。快
2016-07-09
$45 (Tea)
車仔麵
雞脾