2021-06-24 1330 views
朋友介紹左間懷舊裝修的打邊爐試下,但因為今晚要上堂的關係,所以早食晚餐,變了我們是第一個客人😅。入到店,的確有懷舊feeling,牆身有啲是貼上懷舊電影的Poster。首先點個湯底先,店員推介濃厚原隻雞煲花膠湯底,咁推介就試下,湯底來了,個煲都係懷舊款式的😆,而且聞到好濃的雞湯味,而且花膠都幾多下,好似幾抵食咁。之後點了沙巴龍躉魚片,魚片都是厚切,食落好有口感👍🏻。之後再點了鮮帶子餃,都幾好食,但唔係好覺有帶子😅,這個晚餐都不錯,而且見到出面有個海鮮bar有好多海鮮都好新鮮,下次再來時要多啲人先得,如果唔係只食個煲都已經飽了,食唔到其他野。
  • 濃厚原隻雞煲花膠湯