2020-03-09 34 views
日本拉麵真係好正,今日試下我未曾光顧過既~茶房別天神(太古)我自己就叫左個蝦味噌拉麵套餐($115),而朋友就叫左個豚骨拉麵套餐($105)以為少少地無咁飽,點知2個人食到抱住個肚走😂眼濶肚窄😂😂我個拉麵套餐好豐富,小食類就2選1,我選左餃子,一碟有4隻,皮薄餡多又juicy ; 而朋友個餐就選左小龍蝦蟹子沙律,佢既紫菜仲要係脆,證明夠新解唔會放得太耐👍🏻呢度個環境同設施真係與日本拉麵店無異,好有feel,以為自己係日本食緊拉麵一樣😂。而員工真係好有禮貌,又拎消毒濕紙巾比客人、又拎儲物籃.....總之係與日本人對客人服務一樣👍🏻又證明呢間公司好高質,令到客人有賓至如歸既感覺。佢地呢間分店仲有甜品食架,可惜我地個肚已經飽飽,無位再塞落去,唯有留返下次再黎試啦值得一提,臨走店只仲送左2個口罩比我地,好窩心😍😍

值得一提,臨走店只仲送左2個口罩比我地,好窩心😍😍