搬咗嚟荃灣都一段時間,又係時候又要發掘一啲新嘅店舖,呢間串燒店喺寶石大廈後邊,本身想喺附近食米線🙉但太多人就放棄咗,見到呢間新開又有位就試吓啦,食完覺得一定要推介俾大家啊🤩🤩難得又平又好味👍🏻💥💥本身以為係會類似大陸嗰啲燒烤,點知食物係日式嘅感覺😍😍印象好深刻係連隻碟都好靚,好有質感,加分!舖頭係用QR code落單, Menu都幾長吓,碌極都落唔完🤩🤩一啲基本既肉類、丸、菜、都有好多款,特別啲嘅會有牛骨髓、田雞、白鱔、炸蓮藕片👏🏻👍🏻最欣賞佢嘅調味唔會太過濃,保留左食物嘅原味道🥳🍢而且每樣都燒得啱啱好我哋叫咗燒西蘭花苗( $16 )、嘢味蒜芯( $14 )、燒雞軟骨($15)、汁燒雞肉大蔥($22)、月見免治雞肉軟骨棒($32)、鹽燒牛骨髓($22)、豚肉蘆筍卷($20)、鹽燒五花腩($22)、燒墨魚($22)、蓮藕片($38)、天婦羅手打烏冬($48)特別推介西蘭花苗、雞肉大蔥、蓮藕片,大家快啲約朋友仔一齊去飲酒食串燒啦🥳🥳