2022-11-24 35 views
今日收工約左個老友食飯,知佢鐘意食辣就睇下荃灣附近有咩辣嘅餐廳,咁岩見到呢間肥姐麻辣餐廳咁多人讚好就試試佢啦入到去環境都舒服,坐底之後肚仔餓都即刻睇睇有咩食啦一定要!餐牌都好多選擇,最後我地叫左三個餸泡椒雞腳 $48呢個前菜酸酸辣辣非常野味,雞腳清爽得黎啖啖肉再加埋肥姐自制嘅泡椒,十分開胃,同老友食到唔停口酸菜魚 $168 細之後就叫左食辣野都要叫嘅酸菜魚!我地兩個人叫左細份本身驚太細唔夠食!點知都相當大份兩個大男人食都夠曬,魚肉新鮮酸度都足夠!辣味方便可以選擇,唔食得辣嘅朋友叫小辣就可以因為都辣的,推薦大家嘗試酸辣土豆絲 $88最後叫左個碳水因為冇叫飯,平淡中見神奇果然係真!土豆絲酸酸辣辣個味反而非常突出,令人一啖接著一啖,每一條土豆絲都入曬味見到大廚嘅功力推薦黎荃灣而又鐘意食辣嘅朋友要來試試!唔會令你失望!

泡椒雞腳 $48

酸菜魚 $168 細

酸辣土豆絲 $88

推薦黎荃灣而又鐘意食辣嘅朋友要來試試!唔會令你失望!