2024-04-19 31 views
估唔到阿仔學校🏫附近都有間咁高質嘅燒肉🥩店真係要嚟多🤭嗰日我哋兩個慢慢嘆🍽️咗個又抵又高質既午餐🤑媽媽仲嘆咗杯優惠價$48嘅生啤🍺響熱辣辣🔥嘅天氣隊返杯真係一流🫶和牛極致定食(3種)這道和牛極致定食真是三種肉的完美組合啊!🤩🥩三種肉分別是和牛肋肉、和牛內腿肉和和牛鞍下肉。每一塊肉都有著卓越的質地和口感。和牛肋肉有豐富的油花,入口即化的嫩滑口感真是讓人陶醉。而和牛內腿肉則更有嚼勁,口感緊實,肉汁充滿口腔,真是讓人垂涎欲滴!最後,和牛鞍下肉以其濃郁的肉味和柔軟的質地脫穎而出,每一口都能品嚐到和牛的純正風味,真是美味到爆表啊!😋👌厚切牛舌👅的厚度保留了豐富的肉汁和口感。牛舌的質地柔軟而有彈性,入口即化,讓人驚艷不已😍。而且經過燒烤後,還有一絲微焦的香氣,增添了層次感和誘人度,真是讓人欲罷不能啊!😋🔥
估唔到阿仔學校🏫附近都有間咁高質嘅燒肉🥩店真係要嚟多🤭
嗰日我哋兩個慢慢嘆🍽️咗個又抵又高質既午餐🤑

媽媽仲嘆咗杯優惠價$48嘅生啤🍺
響熱辣辣🔥嘅天氣隊返杯真係一流🫶

和牛極致定食(3種)

厚切牛舌