2024-03-19 59 views
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯西環其實有好多好味嘅嘢食,今次去幾間餐廳朋友都好推薦,今次去到真係覺得唔錯A.O.M 沙律 $88大大份沙律入邊有魚子,蟹柳,新鮮嘅沙律啱晒大家一齊分享(必點)現烤蒜香芝士麵包球 $68真係即焗新鮮麵包球!加上香草蒜蓉牛油中間係秘製忌廉芝士醬!食完就係回味無窮!油封蒜頭欖油蝦 $88蒜香味十足,用左鳳尾蝦加上墨西哥辣椒 之後用法國麵包點上蒜油食原條蒲燒日本魷魚 $138蒲燒汁 蛋黃醬A.O.M 焗慢煮雞柳墨西哥玉米片 $138慢煮奶油咖哩雞柳 馬蘇里拉芝士 車打芝士 墨西哥辣椒 酸忌廉 芫荽牛油果醬 黑橄欖香煎荷蘭三層肉 $188二種食法,原味食落有少少似叉燒味肉質軟諗用左豬腩肉,之後試下點上檸檬食口味更加酸甜松葉蟹肉蟹膏木魚湯泡飯 $158比較清新嘅一道,但我個人係幾鍾意泡飯上面個海膽好正,入邊有松葉蟹肉,蟹膏醬 ,蘑菇,紫菜等,加入木魚湯,清新可口如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️ ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯A.O.M (西環)西環西營盤第二街32號地舖
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

A.O.M 沙律 $88
大大份沙律入邊有魚子,蟹柳,新鮮嘅沙律
啱晒大家一齊分享

(必點)現烤蒜香芝士麵包球 $68
真係即焗新鮮麵包球!加上香草蒜蓉牛油
中間係秘製忌廉芝士醬!食完就係回味無窮!

油封蒜頭欖油蝦 $88
蒜香味十足,用左鳳尾蝦加上墨西哥辣椒
之後用法國麵包點上蒜油食

原條蒲燒日本魷魚 $138
蒲燒汁 蛋黃醬

A.O.M 焗慢煮雞柳墨西哥玉米片 $138
慢煮奶油咖哩雞柳 馬蘇里拉芝士
車打芝士 墨西哥辣椒 酸忌廉 芫荽牛油果醬 黑橄欖

香煎荷蘭三層肉 $188
二種食法,原味食落有少少似叉燒味
肉質軟諗用左豬腩肉,之後試下點上檸檬食
口味更加酸甜

松葉蟹肉蟹膏木魚湯泡飯 $158
比較清新嘅一道,但我個人係幾鍾意泡飯

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯

A.O.M (西環)
西環西營盤第二街32號地舖