2023-10-13 44 views
嘩嘩嘩蒸氣火鍋真係好正呀!最近去咗一間以海鮮為主打嘅船渦,真係勁好味!佢哋嘅菜單上有好多海鮮選擇,有好新鮮嘅蝦、蟶子王、帶子、鮑魚同白蜆,每一口都係海洋嘅味道,真係好正!唔止係海鮮,佢哋仲有豬肉、雞肉、牛丸同墨魚丸等肉類揀擇,每個都有唔同嘅口感同風味。豬肉好嫩滑,雞肉鮮嫩細緻,而牛丸同墨魚丸就有彈牙嘅口感,真係好好食!呢啲肉類同海鮮一齊下鍋,火鍋嘅味道更加豐富。仲有,佢哋都好著重提供各種新鮮嘅蔬菜,令整個火鍋更加均衡健康。有嫩綠嘅葉菜、甜脆嘅胡蘿蔔同爽口嘅豆芽,色彩鮮豔多樣。總括嚟講,呢間蒸氣火鍋店真係好正!新鮮海鮮、多款肉類同豐富蔬菜,令我食到個火鍋大餐既美味同埋均衡。如果你鍾意海鮮同火鍋,絕對唔可以錯過呢間店!

• 內務總管