2023-11-18
礼 Sake Bar Present 地址: 九龍城打鼓嶺道79號地舖之前介紹朋友去食礼,聽朋友講最近餐單有更新,特別係個甜品超好食,於是今次又同老公去食下🤭🤭明太子青瓜漬$38有明太子係上面,清清甜甜好開胃😍👍 燒鱈魚乾 $48 呢個燒得好好食,好脆,口感好正😋極上刺身三品 $238能夠係九龍城地區食到咁高質既刺身,真係好驚喜!!每樣刺身都好鮮甜,好有誠意😆👍赤蝦蟹籽飯卷 $188赤蝦鮮美多汁,米飯軟糯,蟹籽鮮甜爽口,口感豐富煙腩肉秋葵串 $48秋葵被一層薄薄既煙腩肉包圍住,一口咬落去有唔同口感,有秋葵既昇華,感覺健康左😆😆赤雞肉香葱卷 $32面頭有多種顏既色芝麻襯托,色彩斑斕,雞肉鮮嫩多汗,內裡有香蔥,十分可口👍厚切牛舌芯 $68厚切牛舌,啖啖肉,鍾意食肉既你唔好錯過😊黑松露芝士生蠔 $88芝士生蠔有黑松露既搭配,口感多元化之外,仲好香味撲鼻😍絕對值得一試再試南蠻炸雞 $78味道酸酸甜甜,開胃又好味!蟹羔玉子燒 $88好多蟹羔,食落仲充滿鹹蛋味,好正!每次俾必點食物!月見醬唐揚飯團 $48係新菜色,有一隻蛋黃,上面有唔同顏色嘅芝麻,色彩斑斕,飯團外面燒到香脆可口!整體好味!薯上白雪
地址: 九龍城打鼓嶺道79號地舖
明太子青瓜漬$38
有明太子係上面,清清甜甜好開胃😍👍
燒鱈魚乾 $48
呢個燒得好好食,好脆,口感好正😋
極上刺身三品 $238
赤蝦蟹籽飯卷 $188
赤蝦鮮美多汁,米飯軟糯,蟹籽鮮甜爽口,口感豐富
煙腩肉秋葵串 $48
赤雞肉香葱卷 $32
厚切牛舌芯 $68
厚切牛舌,啖啖肉,鍾意食肉既你唔好錯過😊
黑松露芝士生蠔 $88
南蠻炸雞 $78
味道酸酸甜甜,開胃又好味!
蟹羔玉子燒 $88
好多蟹羔,食落仲充滿鹹蛋味,好正!每次俾必點食物!
月見醬唐揚飯團 $48
薯上白雪豆腐雪糕 $58
老細好好咁過嚟介紹呢一個甜品嘅出處,原來個故事都幾得意,大家都可以過去食嘅時候聽一聽😊😊
雪糕配埋番薯,一冷一凍嘅組合好特別,好好味🤤
@sakebarpresent