2022-05-05 158 views
行行下街,發現原來成8pm,基於肚餓,又懶得走圍走,就入左呢間。再上網睇下,原來好似都幾出名。我就揀左blue cheese,因為客人唔多,好快就有得食但等嘅期間聽到微波爐叮叮聲。唔通個漢堡係叮熱嘅?餐到喇,漢堡唔算好大個,不過都高身,起碼一口真係咬唔晒。或者因為我吃嘅係藍芝士,佢果陣好臭嘅藍芝士真係好勁,我真係好後悔。我接受到藍芝士,只係我更鍾意嘅係軟滑嘅芝士。所以我揀錯左。漢堡我覺得可以,但我最鍾意嘅係薯絛,佢個粉漿好明顯同其他漢堡飽店唔到,佢好脆,但果隻脆,並唔係平時食嘅薯條,佢膽得黎有少少硬,但果隻硬並唔係負面,而係感覺佢就算凍左,都仲可以好好食,而且無咁易淋。成盒薯條,我未等佢凍就已經食晒,所以以上言論沒經證實。不過奇怪嘅係,我仲未知佢叮啲乜。。。同我個餐有冇關係呢?

再上網睇下,原來好似都幾出名。

不過奇怪嘅係,我仲未知佢叮啲乜。。。同我個餐有冇關係呢?
Blue