深水埗以巴斯克蛋糕打響名堂嘅餃子店,由1.0開到去對面2.0。短期內快速擴充,除咗做街坊生意之外,都吸引唔少外來客因為個芝士蛋糕慕名而來。價錢極親民,仲要有住家嘅味道,唔難知道點解有一批捧場客特登會嚟外賣個cheesecake 🧀梗係要試吓招牌雙拼煎餃: 芫荽豬肉餃, 小籠包豬肉餃(煎餃限定) 。大大隻,一邊煎得脆口,皮薄餡靚。小籠包皮薄多汁冇得頂👍除咗餃子之外,仲有幾款唔同住家飯選擇: 呢個必試!!⭐️蝦醬蒸豬腩片飯附送是日例湯和烏龍茶呢個真係冇得頂! 味道鹹香,好似喺大澳食嘅一樣。 但呢度以極親民價錢就食到,仲有埋無味精住家湯同一碗熱茶,咁嘅質素咁嘅價錢,邊度搵?最後梗係要食呢度最出名嘅cheese cake!今晚有幸運之神眷顧,有原味同開心果味。期待已久,超級Creamy,無敵好食!🤤開心果味仲要特濃!媽啊!真的是滿滿幸福的感覺💓💓💓📍家後2.0 (深水埗)深水埗汝州街131號地舖

📍家後2.0 (深水埗)
深水埗汝州街131號地舖