2023-11-25 236 views
:ɢᴏᴏsᴇ’ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ📍 𝟷𝟼 ᴛᴀɪ ᴘɪɴɢ sʜᴀɴ sᴛʀᴇᴇᴛ, sʜᴇᴜɴɢ ᴡᴀɴ🪿復古風嘅裝修加上好多好可愛嘅擺設,朱古力迷同埋鴨鴨迷請你一定要過嚟,一行入舒頭就有好香嘅朱古力氣味攻擊🍫🥨ᴛᴡɪsᴛᴇᴅ ʙʀɪᴏᴄʜᴇ ʙᴜɴ $𝟽𝟾焗到好脆嘅麵包加上淋咗sᴀʟᴛᴇᴅ ᴍɪsᴏ焦糖醬嘅雲尼拿雪糕味道甜甜咸咸咁好得意 幾好食要盡快食啊 個雪糕放喺熱熱嘅麵包上會溶得好快🍮 sɪɴɢʟᴇ ᴏʀɪɢɪɴ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ ᴘᴜᴅᴅɪɴɢ $𝟻𝟾聽講布丁成日都賣哂 想食記住要早啲去朱古力味好濃啊 完全唔覺得甜質地比較結實但都仲保持到滑捋捋嘅布丁感🥤ɪᴄᴇᴅ ɢᴏᴏsᴇ’ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ $𝟼𝟻可以揀用牛奶/水做ʙᴀsᴇ今次就揀咗𝟽𝟻%豆加牛奶嚟試試好濃厚黑朱古力嘅感覺 酸味比較少一樣都係唔會覺得甜 好正🍫店員好細心講解餐單,等你可以揀到一款最啱你嘅口味,今次好可惜見唔到貓店主,希望下次有機會啦🐱

ɢᴏᴏsᴇ’ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ

🥨ᴛᴡɪsᴛᴇᴅ ʙʀɪᴏᴄʜᴇ ʙᴜɴ $𝟽𝟾