今日行行下西九 見出面落雨 又有d肚仔餓 所以入左呢間試一試🙊點解揀佢?因為感覺衛生 藍色背景 仲有個人係門口唱下歌 睇落幾舒適 膽粗粗就入左去😂原來呢間野食生蠔為主 食夠一打仲有紅白酒送 但呢排我腸胃麻麻😫所以食個套餐穩陣d叫左一個推介套餐 價錢唔算十分平 但份量夠多 亦有前菜、湯、主菜同甜品三文魚他他有驚喜 包身香脆 配搭三文魚口感唔錯🥳龍蝦湯幾濃又夠鮮味鵝肝配豬柳扒 大致套餐三樣野賣相都唔錯 係西九黎講真係算係較有特色既西餐兩個人食一個主食又好似唔太夠喉 我們決定叫多款pasta試試!最後揀咗最穩陣又好吃嘅卡邦尼意粉😀 白汁雖然有點稀 但味道剛剛好 意粉煮得不會太稔又有彈性 條條都沾滿醬汁 煎香嘅煙肉再配合蘑菇配搭唔會令人失望😝加$15有心太軟 落足小心思加咗杏仁碎 令成個食落冇咁膩最後埋單$439 唔算太貴 勝在環境舒適 有現場歌手表演再加分!去開西九又想搵間無伏之選可以去

三文魚他他有驚喜 包身香脆 配搭三文魚口感唔錯🥳

龍蝦湯幾濃又夠鮮味

加$15有心太軟 落足小心思加咗杏仁碎 令成個食落冇咁膩

$220 (Dinner)