2023-12-06 71 views
今次係Shopping完即刻衝左呢間叫​​嘅海鮮放題,價錢超抵!係西九龍中心附近,真係食完買完一次過,食嘢始終要睇定D先啦,啱啱坐低 ,餐廳班waiter 超級nice!唔會俾人覺得唔舒服今日啲海鮮真係新鮮到爆!仲有啲我真係冇試過嘅野,例如安格斯牛肉,肉質鮮嫩,一啖啖就係滿滿嘅肉汁,哇,真係令人回味無窮。另外,佢嘅扇貝同大頭蝦都係啖啖新鮮,一啖足滿都係大海嘅味道,真係唔知點形容!最驚喜嘅就係佢嘅大閘蟹啦!新鮮啲嘅蟹肉甜甜地,一啖啖夾住啲蒸氣,啲蟹黃更係濃郁香滑,好味到冇得頂啊!呢度嘅海鮮放題真係係西九龍中心一帶唯一一個食完唔會後悔嘅選擇!
雞湯底
2023-11-29
$300 (Dinner)
雞湯底
  • 安格斯牛肉