好耐無出街食飯 今日難得早收工 就同大嚿去咗佐敦附近搵嘢食之後 順便去探朋友個Bb ~~~上網搵咗一搵之後 就鎖定左呢一間喺佐敦附近有好多好評嘅西餐廳到食飯 我哋嚟到嘅時候已經5:00 快快手order完 之後就坐喺度享受下環境同嘢食 ~~~查實我哋平時好少嚟佐敦呢頭食飯 今次嚟都覺得幾有驚喜 原來佐敦呢邊嘅西餐廳都好靚 成個佈局唔輸尖沙咀 銅鑼灣 中環 嗰啲餐廳 而且仲黎地鐵站好近 幾方便~~~香烤蜜糖香草雞翼: 香脆脆嘅雞翼 一咬落去就必晒啲汁出嚟 蜜糖香味好重 而隻雞翼更外脆內嫩 ~~~炭燒法式豬鞍架伴紅桑子汁:豬鞍好大件 而且仲幫我哋切細咗 幾方便食用 成舊豬好厚 伴碟嘅薯仔亦都好香牛油味 餐廳話紅桑子汁今日冇晒所以轉左蘋果溶俾我哋 味道一樣非常好 可以中和肉類嘅飽膩感~~~忌廉蟹肉龍蝦扁意粉:呢個有半隻波士頓龍蝦嘅意粉 雖然今日我地食個隻龍蝦說不上好大隻 但好在意粉嘅蟹肉份量好多 整體調味非常之出色 好開胃 食完仲想叫多碟~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥Pom’s Kitchen & Deli (佐敦)佐敦德興街7號A-B號舖
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Pom’s Kitchen & Deli (佐敦)
佐敦德興街7號A-B號舖