2018-11-08 87 views
係網上見到神虎麵黎到香港後備受好評,日前見食Lunch專登走去試下~~~可能因爲早去既關係,原本以爲會大排長龍,結果去到立刻可以入座~~裏面格局同大多數拉麵店差唔多,座位都算舒適~~由於第一次食,加上Lunch時間有限,就隨意叫左個赤虎試下~~~上菜速度算快,懷住少許緊張既心情試下個湯頭,湯頭比平時其他拉麵鋪辣,個辣味都幾過癮,但真係同部分網民所講一樣,真係咸左d,食完都仲會覺得咸要出去買野飲。。。。試完湯頭,試下麵條,麵條質感偏硬身,彈牙有嚼勁,不錯~~叉燒味道同其他拉麵店比較差異不大,反而粒肉丸有驚喜,裏面加入薑粒,肉質爽口,幾好食~~食完埋單見到門口出面開始出現人龍,建議大家預好d時間到店面等候~~~埋單$93,尼個價錢對比其他同區拉麵店屬正常水平(當然係香港食拉麵係比較貴),但你話以同樣價錢,係同區會唔會係拉麵既No. 1 choice, 甘就真係見人見智啦~~~~

裏面格局同大多數拉麵店差唔多,座位都算舒適~~

試完湯頭,試下麵條,麵條質感偏硬身,彈牙有嚼勁,不錯~~

赤虎
2018-11-07
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$93 (Lunch)