2022-02-25
一直以來都好支持香港特色食物,尤其是小食,今次經過呢度,見到有豬腸粉,價錢唔算好平,算係中上,不過質素就係中下,以下詳細說明第一,等待時間超長,我只係要一個腸粉,不過等咗四個字,天氣咁凍,企喺出面等咁耐,我真係覺得唔係幾好,如果佢預計自己要等咁耐,客戶俾錢嗰陣時應該就要講定先囉,如果我聽到要等四個字,成20分鐘,咁我一定走先,唔使喺度等咁耐,因為一般呢啲嘢真係5分鐘就可以拎到手,就算即叫即做都係10分鐘以下第二,啲醬汁竟然就係普通李錦記嘅醬汁,成盒腸粉,淨係配一包甜醬,一包麻醬,如果要加多啲長,就要加錢,咁我加錢啦⋯⋯第三,腸粉質素好一般,我同老公兩個食完之後嘅評價,就係7–11嘅好食啲⋯咁下次我去對面7–11買啦第四,佢交由我手嘅時候啲腸粉豉油已經流晒出嚟,唔明點解可以放到咁,佢話要轉個袋,咁唔使啦,浪費膠袋,佢一開始放好少少咪好囉⋯然後我加錢加醬汁,佢竟然將啲醬汁就咁放入豉油膠袋裏面,我冇咩好講,裏面咁多豉油,直接交我手就得啦⋯⋯